Caliber HCG019QI-SG Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Caliber HCG019QI-SG. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Caliber HCG019QI-SG.

Specificaties Caliber HCG019QI-SG

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-SG

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-SG

De Caliber HCG019QI-SG is niet zomaar een wekker, het is een multifunctioneel apparaat dat je ook kunt gebruiken als oplader voor je telefoon en als nachtlampje. Leg eenvoudigweg je telefoon op de wekker en de accu begint draadloos op te laden. Zo word je elke ochtend wakker met een volledig opgeladen telefoon, klaar om de dag te beginnen. Mocht jouw telefoon geen Qi-technologie ondersteunen, dan kun je hem nog steeds opladen via de handige USB-aansluiting. Het display van de wekker heeft een slimme dimfunctie, waardoor het 's nachts niet te fel is. Zo kun je rustig slapen zonder gestoord te worden door fel licht, maar kun je nog steeds gemakkelijk zien hoe laat het is. Daarnaast beschikt de wekker ook over een nachtlampje, waarvan je zelf de lichtkleur kunt aanpassen. Zo kun je de perfecte sfeer creëren in je slaapkamer, precies zoals jij het wilt. Een ander handig kenmerk van deze wekker is dat je twee verschillende wektijden kunt instellen, ideaal voor jou en je partner. Op deze manier hebben jullie maar één wekker nodig en kunnen jullie allebei op tijd gewekt worden. Het enige waar je op moet letten, is dat je jouw smartphone alleen draadloos kunt opladen als hij de Qi-technologie ondersteunt. Kortom, de Caliber HCG019QI-SG is niet alleen een wekker, maar ook een slimme oplader en een sfeervol nachtlampje, alles.

Pluspunten
 • Je laadt je smartphone draadloos op

  .

  Je laadt je smartphone op via de usb-aansluiting

  .

  Je gebruikt deze wekker ook als nachtlampje, waarbij je zelf de kleur van het licht kunt kiezen

  .

  Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
 • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht gaat automatisch weer aan om 7 uur 's ochtends. Je kunt alleen wakker worden met de traditionele zoemer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Caliber HCG019QI-SG

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-SG tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Caliber HCG019QI-SG. 

De review over Caliber HCG019QI-SG is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals